4 Opties

    Maak je keuze uit 4 mogelijke opties :

  1. Optie 1: De Babbelbox wordt door de gebruiker opgehaald vanaf donderdag in Erpe-Mere, de gebruiker plaatst en brengt de Babbelbox terug voor dinsdag. De gebruiker ontvangt de ruwe beelden en doet zelf de montage van de videobeelden.

  2. Optie 2: De Babbelbox wordt door de gebruiker opgehaald vanaf donderdag in Erpe-Mere, de gebruiker plaatst en brengt de Babbelbox terug voor dinsdag. De gebruiker ontvangt een afgewerkte Dvd. Ik doe  de montage van de videobeelden.

  3. Optie 3: Ik plaatst en haal de Babbelbox terug op. Ik lever de ruwe beelden. De gebruiker doet zelf de montage van de videobeelden.

  4. Optie 4 : Ik plaats, en haal de Babbelbox terug op. Ik doe zelf de beeldmontage. U ontvangt: Alle opgenomen filmfragmenten. Eén volledig afgewerkte film met alle bruikbare filmfragmenten. Eén Digitale foto per opgenomen boodschap. Een digitale bedanking per foto All-Inclusief tarief.

Tijdelijke promotie Optie 1 voor 140€.  Optie 4 voor 240€

2020 By Lucky's photobooth Bambrugge Erpe-Mere Oost-Vlaanderen Belgium

Gsm +32475373480

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Cette site n'est pas traduit en Français. Pour avoir les informations... téléphone moi. Je parle français .....ou visitez lucvandephotobooth.com