top of page

Vanaf 25 mei 2018, treedt de "Algemene Verordening Gegevensbescherming", beter bekend onder de naam GDPR (General Data Protection Regulation), in werking. Deze wetgeving heeft als doel de persoonlijke gegevens van de Europese burgers te beschermen.

Dus ook die van U.

Ik zal, vanaf nu, enkel uw persoonlijke gegevens nog gebruiken om u tijdens de voorbereiding, en het uitvoeren van de eigenlijke opdracht, tot na de facturatie, te contacteren, conform de Europese richtlijnen van de GDPR

Concreet houdt dit in dat ik u na het afsluiten van een opdracht niet meer zal contacteren d.m.v. email, nieuwsbrieven, sms of telefoon, om u op de hoogte te houden van onze promoties, en, of, andere gerelateerde zaken aan mijn activiteiten. Uw gegevens zullen dus niet in lijst bewaard, en of bewerkt worden, later NIET opnieuw gebruikt worden.

Uzelf kan altijd op de hoogte blijven van onze promoties, U kan ons volgen, via mijn website en door mijn facebookpagina te consulteren.

De uit het verleden gebruikte klantenlijsten zijn vandaag naar de prullenbak verwezen. Ik respecteer de privacy van mijn klanten, en ga ervan uit dat een tevreden klant terugkomt, zonder meer.

U zal mij zeker vinden via +32475373480 of luc@luckysdb.be.

Geniet van het leven, keep on smiling met respect voor uw privacy.

bottom of page